Paine frantuzeasca

de Ina in Piine, 20 Mar 2012 | 4801 vizualizari

COMENTARII (34)

jolygina 1

21.03.2012, 00:02

Cris2711 1

21.03.2012, 00:48

Oui,Oui,Tres bien

Sidy 1

21.03.2012, 08:49

Zau ca-mi place !

Laly 1

21.03.2012, 09:10

Mai ai si pentru mine o feliuta?

Ina 1

21.03.2012, 10:02

Fac cu drag pentru toata lumea Vorba lui Madi' : o papam in loc de sandwich

La Ancuta 1

21.03.2012, 11:46

Ce bine arata
Daca tot te-ai oferit sa faci, vreau si eu, pentru ca nu am masina de paine

MIUTA 1

21.03.2012, 12:37

Super paine asa as manca si eu in fiecare zi

mitrofangabi 1

21.03.2012, 15:48

intrebare ;daca intrerupi programul de coacere ca sa adaugi ingredientele mai creste painea?

Ina 1

21.03.2012, 19:59

Masina de paine emite un semnal la cca 20 minute de la pornire, pe fiecare program in parte. Atunci este momentul pentru adaugarea maslinelor, kaizerului, a legumelor sau semintelor. Nu se intrerupe programul, doar se deschide capacul pentru adaugarea ingredientelor. Si painea va creste foarte bine, pentru ca momentul deschiderii capacului este inainte de dospire, aluatul este rece inca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baghetă franţuzească cu seminţe