Pandispan

de Miha in Prajituri, 29 Mar 2012 | 27506 vizualizari

COMENTARII (32)

Mutulica 1

29.03.2012, 09:58

Miha , tu faci dragoste des,altfel , la cate prajituri mananci , ar trebui sa ai colacei .

T I M E A 1

29.03.2012, 10:00

tare bun checul tau. pup

VERONICA2607 1

29.03.2012, 10:22

pandispan ..yamiii...asta-i unul dintre deserturile mele preferate

Geanina87 1

29.03.2012, 10:27

Delicios

Lau 1

29.03.2012, 10:29

servesc o feliuta la cafea

MotanLaOale 1

29.03.2012, 10:30

bun bun la cafea

angyb 1

29.03.2012, 10:58

Rocsi 1

29.03.2012, 11:20

ce textura aerata

deyutzky 1

29.03.2012, 11:21

oana_pisicutza16 1

29.03.2012, 11:25

foarte pufos

lia maria 1

29.03.2012, 12:19

ce bine arata

aziz 1

29.03.2012, 12:24

Miha 1

29.03.2012, 12:35

Multumesc, multumesc fete dragi!

Miha 1

29.03.2012, 12:35

Mutulica... mi-ai deconspirat secretul...

gaby_duceag 1

29.03.2012, 12:38

Vai! Costele! De asta am io colecei?
)))))))))))))))

jolygina 1

29.03.2012, 12:44

foarte frumos

dakris 1

29.03.2012, 13:06

Arata foarte bine, Miha!

Miha 1

29.03.2012, 13:27

Gabi, ia zi...ai multi?

Miha 1

29.03.2012, 13:28

Jolygina Kris multumesc!

Alinutza80 1

29.03.2012, 13:44

MIUTA 1

29.03.2012, 14:14

Imi place

Sim0na 1

29.03.2012, 14:59

Vai, cum arata... MINUNAT!

iry-gabriela 1

29.03.2012, 20:12

ce imi placeeeeeeeee

laviniaticu 1

29.03.2012, 20:59

foarte frumos arata si e buuun

mirela0911 1

29.03.2012, 21:20

Ce frumos si pufos a iesit, ca de obicei!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan dupa o reteta a lui Eric Lanlard