Panettone

de susu in Prajituri, 28 Mai 2010 | 8942 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

28.05.2010, 08:04

Ina 1

28.05.2010, 08:08

super!

ana 1

28.05.2010, 08:59

Felicitari!

lia maria 1

28.05.2010, 09:10

ce bine-i sade cu fonta

Sylvia 1

28.05.2010, 10:31

Susu bestial ti-a iesit si vad ca prepararea e ok eu am facut intr-un an cu nu stiu cate etape de framantat si lasat si tot nu a ieist ca cel cumparat si nici n-am mai facut poate testez reteta ta

Rocsi 1

28.05.2010, 11:23

iti iesi minunat

epurasha2bb 1

28.05.2010, 14:07

foarte frumos si pufos ! bravo susu si poza e superba, te cheama!

dicarmencitta1957 1

28.05.2010, 15:26

Bun rau de tot,dupa cum arata cred ca a fost un deliciu.

susu 1

28.05.2010, 15:48

Ai dreptate sylvia dar cine sta sa framante atata? Oricum specific ca mie personal mi-a placut mai mult decat cel traditional cu nuca si cacaoa, mirosea in toata casa numai a fructe si cozonacul taiat la fel ,nu mai zic de aroma, cu atatea nebunii in el: scortisoara, cuisoare, esente si fructe uscate. Deja am facut reteta a doua oara iar aluatul a iesit foarte pufos ca cel de panettone.
Dospirea trebuie sa se faca natural acesta fiind motivul pentru care se pastreaza mult timp fraged.(minim 12 ore). Adica framantat, lasat in cuptorul inchis pana a doua zi cand iar o luam cu framantatul.La aceasta reteta se foloseste faina manitoba cu continut mare de gluten care din cate stiu eu nu prea se gaseste pe la noi.

nadina73 1

30.05.2010, 18:01

am trecut-o la favo arat foarte bine 5 furcu

alinutzika 1

01.08.2011, 23:44

buuuun

gio 1

06.05.2013, 22:22

monik80 1

21.03.2015, 07:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra cu portocale