Panna Cotta in sos cald de nectarine si physalis

de RuxyRux in Prajituri, 28 Noi 2010 | 4436 vizualizari

COMENTARII (22)

Crista_Luca 1

28.11.2010, 17:56

maammaa cum arataaaa ..deja salivez...
bravo 5 f

Crista_Luca 1

28.11.2010, 17:56

sunt primaaaaaaaa

diaconta 1

28.11.2010, 18:03

ma duc sa ma culc pana nu lesin

RuxyRux 1

28.11.2010, 18:05

silvi0ara 1

28.11.2010, 18:13

Mai,mai faci multa?ca acusi vin la tine.

Dana_Retetegg 1

28.11.2010, 18:18

kamy 1

28.11.2010, 18:29

aoleu si nu am nimica dulceeeeeimi fc o paine cu miere 5f da ce-i physalis????

RuxyRux 1

28.11.2010, 18:45

Va astept pe toate...Kamy e un fruct delicios

kamy 1

28.11.2010, 19:34

poi pe aici nu-i...cu ce-l inlocuim???

RuxyRux 1

28.11.2010, 19:35

Daca aveti Carefourre...sigur gasesti...si poti inlocui cu orice altceva...

kamy 1

28.11.2010, 19:40

aha...ok...ms...

Bucataras Medi 1

28.11.2010, 21:24

delicios...............

RuxyRux 1

28.11.2010, 21:28

ela 1

28.11.2010, 22:10

ce-mi place........

mena29 1

28.11.2010, 23:56

RuxyRux 1

28.11.2010, 23:57

Mena...multumesc

nadina73 1

29.11.2010, 00:17

numai duminica seara?buna tare

lilik 1

29.11.2010, 11:00

mai ruxy sunt fara cuvinte

RuxyRux 1

29.11.2010, 11:10

MotanLaOale 1

29.11.2010, 12:51

no coment

RuxyRux 1

29.11.2010, 15:21

Ligia Bxl 1

30.11.2010, 01:04

chiar ca ce bun eee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "turnata "cu nectarine