Papanasi prajiti cu dulceata si smantana

de kamy in Dulciuri, 17 Feb 2011 | 10950 vizualizari

COMENTARII (96)

Miha 1

17.02.2011, 21:27

Prima.

Rocsi 1

17.02.2011, 21:31

nu am mancat papanasi de secole

diaconta 1

17.02.2011, 21:31

in cazul asta ma multumesc cu admiratul,ca mi-a luat-o Miha inainte

RuxyRux 1

17.02.2011, 21:33

Minunati Kamy felicitari

kamy 1

17.02.2011, 21:35

vai ce rpd apar mai nou retetele
miha...multumesc prima si ultima servita...daca vrei

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 21:36

Kamyizu meu.. ...ce buniii...si eu vreau macar unul

kamy 1

17.02.2011, 21:36

rocsi...eu mai pap la restaurant cand ma duc sa ne rasfatam...da mi-am luat inima in dinti ...si mi-a iesit ceva buuun

kamy 1

17.02.2011, 21:37

dia...data viitoare fac mai multi acum ca de prima data am zis sa nu fac vreo nefacuta te anunt prima

Bucataras Medi 1

17.02.2011, 21:39

ah, miha ce iute de picior ai fost .........deci sa inteleg ca numa tu primesti ..................

kamy 1

17.02.2011, 21:39

ruxy...multumesc maine vreau sa fac gogosi ca-mi expira drojdiuta

Dana Cristea - pusikmea 1

17.02.2011, 21:39

vreau si euuuu

kamy 1

17.02.2011, 21:40

nico... jumate e bn decat deloc

kamy 1

17.02.2011, 21:41

medi...daca stiam faceam dintr-un kg de branza data viitoare asa fac

kamy 1

17.02.2011, 21:41

aoleu dana...nu mai am da mai fac si-ti daaaau

mena29 1

17.02.2011, 21:43

Papanasi!!!

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 21:45

E bine si jumatate..macar sa gust din prima si reusita ta incercare

diaconta 1

17.02.2011, 21:46

mie tare-mi plac astia prajiti,dar parca ma cam zgarcesc la ulei si nu ies asa pufosi

kamy 1

17.02.2011, 21:49

mena....multumesc

kamy 1

17.02.2011, 21:49

nico...esti servita

La Ancuta 1

17.02.2011, 21:51

Kamy striga cand e gata a doua tura, ca vin fuguta

kamy 1

17.02.2011, 21:52

dia...daca pui bicarbonatul se umfla iar de ulei,...pui intr-o craticioara mica si ii faci pe rand...si ...da..trebuie aruncat ca la ce mai poate fi folosit???la nimic

mena29 1

17.02.2011, 21:53

Crezi ca scapi cu multumesc?Da-mi aici vreo trei portii!!!

kamy 1

17.02.2011, 21:54

anca.. chiar te strig... bucuroasa

kamy 1

17.02.2011, 21:54

mena....fluier cand mai fac

diaconta 1

17.02.2011, 21:56

Kamy,asa fac si eu dar stiu ca tot secretul e sa fie suficient ulei,ca si la gogosi sau minciunele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert - Clafoutis cu cirese