Parjoale boieresti

de MotanLaOale in Pui, 16 Noi 2011 | 11066 vizualizari

 

Am vazut reteta la Miha botezate "ministeriale". Eu fac alergie la cuvantul minister sau derivatele lui asa ca am rebotezat parjoalele. Indiferent de denumire sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic (200g-250g)
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale boieresti:

Pieptul de pui se curata, se spala, se taie cubulete si se lasa la scurs si uscat.

Se bate oul cu condimentele si se adauga smantana si amidonul.

Se pun si cubuletele de piept (uscate) si se omogenizeaza.

Se pune la frigider cel putin 15-20 minute.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.

Se ia cate o lingura din compozitie si se pune la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc calde cu garnitura preferata si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale boieresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale frantuzesti