Parjolute de primavara

de Oana in Porc, 30 Apr 2010 | 9802 vizualizari

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.04.2010, 22:20

iamiii...ce minunate

Miha 1

30.04.2010, 22:44

ramo_cata 1

01.05.2010, 00:29

Sylvia 1

01.05.2010, 00:30

Ce bune trebuie sa fie cu usturoi verde !!!!

Bucataras Medi 1

01.05.2010, 07:50

cu ceapa si usturoi verde ............un deliciu...................

madi_marin 1

01.05.2010, 08:13

imi plac chiftelutele de nu mai pot....si cu ceapa si usturoi verde cred ca sunt exceptionale.....

Oana 1

01.05.2010, 09:37

Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda, sa zic asa Si eu ador ceapa si usturoiul verde Initial ma gandeam sa le fac in cuptor, dar cum tot mai bune sunt prajite

gaby_duceag 1

01.05.2010, 10:17

am facut si eu acum compozitia. le prajesc cand papam.eu mai pun compozitia intr-o tava de cuptor,adaugand o ceasca de apa ,insa...tot prajite-s mai bune

Oana 1

01.05.2010, 16:03

Da, Gaby stiu Eu le puneam pe hartie de copt, fara apa, doar putin unt printre ele Sa aveti pofta

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:55

ce bune si eu doresc

mena29 1

11.06.2010, 15:43

O ce bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]