Pască

de Dana_Retetegg in Prajituri, 30 Apr 2011 | 4177 vizualizari

COMENTARII (22)

Mihaela11_jo 1

30.04.2011, 23:42

Foarte fina
Uite ca am ajuns si eu sa mananc ceva azi

Dana_Retetegg 1

01.05.2011, 00:35

Pofta buna sa ai Mihaela

Dana Cristea - pusikmea 1

01.05.2011, 08:46

ExploraCuisine 1

01.05.2011, 09:05

Ce bine arata si ce as papa o bucatica mica acum

Ade200 1

01.05.2011, 10:16

Foarte bună. Îmi place ideea de a o face în tavă dreptunghiulară, deşi, tradiţional, se face în tavă rotundă.

Rocsi 1

01.05.2011, 10:56

buna

lia maria 1

01.05.2011, 11:06

aziz 1

01.05.2011, 11:08

Cris2711 1

01.05.2011, 13:10

Lau 1

01.05.2011, 15:00

LUK 1

01.05.2011, 17:00

delicioasa

kamy 1

01.05.2011, 18:47

care-i branza framantata dulce? bine arata

Dana_Retetegg 1

01.05.2011, 18:54

Merci tuturor pt aprecieri

Dana_Retetegg 1

01.05.2011, 18:55

Am facut in tava dreptunghiulara pasca si in tava rotunda drobul Adevarul e ca aveam asa de multe pe cap in ziua aceea incat partea de estetica am cam neglijat-o

Dana_Retetegg 1

01.05.2011, 18:58

Kamy, branza framantata dulce e aceea din prima poza
La Bz la socrii se zice asa la branza aceea dulce care se foloseste in general la prajituri
Eu intr-o zi m-am dus la alimentara si am vazut scris branza proaspata, am cumparat pt o tarta cu branza si fructe si cand am ajuns acasa am constatat ca era proaspata insa sarata , deci cu branza, nu le prea am

kamy 1

01.05.2011, 19:09

am vazut poza....e branza de vaci?? aia se foloseste la pasca sau ricotta

RuxyRux 1

02.05.2011, 11:11

Arata delicios!!!!

mamaieelena 1

02.05.2011, 12:45

buna e tava cam mare pentru mine vreau doar o felie

Dana_Retetegg 1

02.05.2011, 16:06

Lol Kamy n-am auzit de pasca cu ricotta Adica sunt convinsa ca se poate face si cu alte tipuri de branza, dar eu o prefer traditionala
Btw, ricotta e cam scumpa

Dana_Retetegg 1

02.05.2011, 16:07

Ruxy, mamaielena, cristiana va multumesc mult!

adry88 1

14.05.2011, 17:42

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ruby ''bruneta''