Pasca

de Merisor in Prajituri, 18 Apr 2014 | 8001 vizualizari

COMENTARII (38)

Merisor 1

18.04.2014, 22:22

Mai, la mine nu rezista prajiturile de pe o zo pe alta sa le tai frumos nici macar nu sunt lasate sa se raceasca

Merisor 1

18.04.2014, 22:22

Tanya

Rocsi 1

18.04.2014, 22:24

)) La noi asa era in copilarie, acum toata lumea stie ca mai intai trebuiesc pozate apoi mancate ..Sa o vezi pe draga mea mama cum intreaba: dar asta e pozata, se poate manca? ))

Bya Ralu 1

18.04.2014, 22:35

tare buna

MIUTA 1

18.04.2014, 23:44

Wooow,ce bine arata!

sebirizescu 1

18.04.2014, 23:56

Corinuta 1

19.04.2014, 00:26

O pasca mare si frumoasa ai facut Meri! Eu niciodata nu pun branza sarata la prajituri, doar proaspata. Am observat ca in sud se obisnuieste sa se puna sarata, dar la noi doar in placintele sarate folosim.

Dya Daniela Andrei 1

19.04.2014, 06:17

Tare buna si frumoasa! Astazi o fac si eu!

simona72 1

19.04.2014, 09:00

Tare buna si frumoasa!

gaby_duceag 1

19.04.2014, 14:16

Si eu voiam sa intreb de crema dar daca unii fac ca mine, mananca chit ca se frig la limba...))

Lavinia 1

19.04.2014, 19:41

minunata!cu branza multa cum imi place mie

Lia_ 1

22.04.2014, 18:58

asta cu aluat este a noastra si decorata cu suflet

Merisor 1

22.04.2014, 19:40

Asa este, Lia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza si ciocolata