Pasca fara aluat cu stafide si fulgi de ciocolata

de Alexandra Burz in Dulciuri, 3 Mai 2014 | 4946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr branza de vaci
  • 300 gr zahar
  • 5 oua
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 150 gr stafide
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 5 linguri de gris
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de smantana grasa
  • delma cu unt pentru uns forma de copt
  • topping de ciocolata pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat cu stafide si fulgi de ciocolata:

Mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat.

Adaugam branza de vaci si smantana.

Omogenizam.

Adaugam stafidele si fulgii de ciocolata si amestecam bine.

Adaugam grisul si faina.

Amestecam pana la omogenizare.

Ungem o forma de copt cu Delma cu unt si tapetam cu faina.

Turnam compozitia si dam la cuptor pentru 35-40 minute.

TIPS-URI

1

Folositi ingrediente proaspete si de calitate.

2

Serviti-o calda cu topping de ciocolata.

3

Puteti adauga si fructe confiate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat cu stafide si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]