Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de simona72 in Conserve, 12 Sep 2013 | 9089 vizualizari
gaby_duceag 1
mai am de anul trecut, nu stiu daca sa mai fac harnicutz
nilgun 1
bvo
simona72 1
Si eu mai am de anul trecut 2 borcanele, da nu ma las fara ea...daca se termina nu dau bani pe conservele din comert..
Lia_ 1
eu am gem de prune de anul trecut cam mult; de asta n-am facut ... daca e doar cu robotu, ma bag si io
MotanLaOale 1
deyutzky 1
vaaai cat imi place
alilianaa 1
bun, bun...
Valclaudia 1
asta-i pasta cu peripetii? Ce bine prinde la iarna...
Ina 1
O bunatate
kukibella 1
Multumesc pt aprecierile voatsre! Claudia urmatoare e cu peripetii
T I M E A 1
super la iarna
Angelina_Elena 1
Foarte buna si noi am facut!
portiadelumina 1
Foarte bună, Simona! E nevoie de aşa ceva în orice cămară.
Bunica 1
E foarte buna!
Rocsi 1
Anul acesta nu am faut, dar imi place mult!
Corinuta 1
Panacris 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 15:27
la 09:33
ieri la 10:37
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!