Pasta de masline

de anaiordan in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 11685 vizualizari

COMENTARII (8)

Bucataras 1

29.07.2009, 20:56

excelent ... cred ca si putina lamiie trebuie adaugat. da, cu piinik prajita este delicioasa

ala_oancea 1

29.07.2009, 21:30

Suna bine ... masline si usturoi ...

boscodina 1

29.07.2009, 23:08

o reteta tare interesanta. astept cu nerabdare poza cu felia de painica,ca sa am motiv de inundatie, deja imi ploua in gura

anaiordan 1

30.07.2009, 13:46

In seara asta se va face poza cu painica...asta e unul din aperitivele pregatite pentru o masa greceasca ...o s avin si cu restul preparatelor zilele urmatoare...

cred ca merge si un pic de lamaie la maslinele negre care se gasec in Romania, aici astea fiind deja un pic amare lamaia le-ar face si mai amare...

Apropo..genul asta de masline eu le-am gasit si in Romania la Mega Image, dar erau foarte scumpe dupa parerea mea...200g - 8lei...

anaiordan 1

01.08.2009, 13:38

I have the picture...enjoy

madi_marin 1

05.04.2010, 18:12

am facut si eu pasta de masline, dar am pus si un pic de cimbru....ca asa era reteta....absolut delicios pe feliute mici mici de paine prajita....

elena1988 1

04.03.2011, 09:33

adry88 1

13.05.2011, 16:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Beef Wellington" vegetarian