Pasta de ton

de Adi in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2016 | 15490 vizualizari

 

Este unul din aperitivele noastre preferate, pe care le preparam de sarbatori.
De data aceasta am preparat-o eu, in timp ce Meri prepara o gustoasa salata de icre.

 

INGREDIENTE

  • 4 conserve cu file de ton in ulei de masline
  • 1 cutie branza cremoasa cu somon, de la Delaco
  • 1 cutie branza cremoasa cu verdeturi, de la Delaco
  • 1 ceapa rosie
  • 6 castraveciori acri
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura salata de icre
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper cu lamaie
  • boia de ardei dulce
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Se desfac conservele si se lasa fileul de ton intr-o sita, la scurs.

Cand este bine scurs, se amesteca cu branzeturile, mustarul si salata de icre.

Se taie castraveciorii in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente, fara a-i scurge prea rau, pentru a nu iesi pasta de ton prea groasa.

Se adauga condimentele, zeama de lamaie si se amesteca bine totul, apoi se da la rece pentru 30-40 de minute inainte de a se servi.

Noi am servit-o pe felii de ardei multicolor, alaturi de alte aperitive.

 

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga si niste marar verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]