Paste cu dovlecei

de AndreeaDea in Fusilli, 9 Feb 2017 | 3602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 g paste (fusilli)
  • 3 dovlecei
  • 2 roșii
  • 1/2 ceapa
  • 180 g ton
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei:

În primul rand, vom spala bine legumele si le tăiem, roșiile le tăiem cubulete mari și dovlecei feliuțe subțiri (eu am tăiat feliuța pe jumătate, deoarece era destul de mare). 

Intr-o tigaie, punem puțin ulei de măsline si adăugăm ceapa tăiată mărunt pentru a se cali puțin; după ce s-a călit ceapa, adăugăm dovleceii, sarea si piperul si lăsam pentru câteva minute sa se gătească dovleceii.

Între timp, vom pune pastele la fiert, cu putina sare.

După câteva minute (aproximativ 5-7), se adaugă roșiile si tonul si se lasă la foc mic.

Dupa ce pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le adăugăm in tigaie, peste legume si le mai lăsam pe foc aproximativ 2 minute. 

Pastele cu dovlecei si ton sunt gata si le putem servi calde sau chiar si reci. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si iaurt