Paste cu dovlecei si cartofi

de lilik in Paste, 17 Iun 2011 | 4542 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

17.06.2011, 16:15

bun bun

mirela0911 1

17.06.2011, 17:19

buna papica

kamy 1

17.06.2011, 17:22

eu la dovlecei mei din gradina nu am vazut niciodata asa flori mari si dovleceii sunt altfel in strainatate buna papica

kamy 1

17.06.2011, 17:24

u unde esti acuma draga mea?in zarnesti sau in italia?

lilik 1

17.06.2011, 17:37

Kamy scumpa mea nu stiu de ce apare si Zarnesti dar oricum eu sunt in Italia mai exact in Sicilia dar poti folosi orice tip de dovlecel,chiar si fara flori

lilik 1

17.06.2011, 17:38

Mirela,Vladimir

kamy 1

17.06.2011, 17:50

lilik....poti sa modifici daca vrei da totusi,de ce dovleceii mei nu au flori asa mari?

mihaelaM 1

17.06.2011, 17:57

RuxyRux 1

17.06.2011, 18:00

Preparatul delicios si fetita ta o scumpa

lilik 1

17.06.2011, 18:01

am modificat deja nu stiu ce sa zic poate influenteaza clima aici este mult mai cald

lilik 1

17.06.2011, 18:01

Mihaela

lilik 1

17.06.2011, 18:02

Ruxy draga mea draga

mena29 1

17.06.2011, 20:26

Lau 1

17.06.2011, 21:54

buterfly 1

17.06.2011, 22:04

deliciosss..i-am facut fetitei mele si a mancat pe nerasuflate.. ..o intrebare ..crezi ca se poate pastra la frigider pana maine..a mai ramas o portie..intreb pt ca de obicei stiu ca pastele nu se pastreaza pana a 2 zi..dar ma gandeam ca aceastea fiind cu legume...si nu cu sos se pot manca si a 2 zi..o seara buna..

lilik 1

17.06.2011, 22:26

Buterfly eu de obicei nu le tin,dar sunt bune si a doua zi....Le scoti si le pui intr-o tigaie,pe foc si le "salti" cateva minute,cat le vrei de calde...

lilik 1

17.06.2011, 22:26

Mena,Lau

gaby_duceag 1

18.06.2011, 07:24

Interesanta combinatie.
Da' ceva carnitza?

adry88 1

18.06.2011, 09:48

divainbucatarie 1

18.06.2011, 11:43

lilik 1

18.06.2011, 13:31

Gaby nu se poate mereu cu carnea-n gura

lilik 1

18.06.2011, 13:33

Eduard,Diva

LicutaMarin 1

18.06.2011, 18:05

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:30

buuun

ionela2682 1

20.06.2011, 21:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti in sos, cu vinete si dovlecei