Pavlova cu capsune

de divainbucatarie in Torturi, 20 Mai 2011 | 7453 vizualizari

COMENTARII (40)

Miha 1

20.05.2011, 09:29

Super arata si cred ca fu dilicioasa!

Miha 1

20.05.2011, 09:30

Si dupa alea 90 de minute ce facem?

deyutzky 1

20.05.2011, 09:55

bine mai arata

RuxyRux 1

20.05.2011, 10:01

Excelent arata

mihaelaM 1

20.05.2011, 10:06

gaby_duceag 1

20.05.2011, 10:13

oh, cum arata!!!!
tot respectul!

Lau 1

20.05.2011, 10:25

ce bine arata

adry88 1

20.05.2011, 10:29

un deliciu

mirela0911 1

20.05.2011, 10:41

Cred ca e tare buna

Rocsi 1

20.05.2011, 10:41

mamaaaaa ce bine arata

La Ancuta 1

20.05.2011, 10:44

madi_marin 1

20.05.2011, 10:47

ce bine arataaa.....

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:44

Fu tare deliciosa... apoi pui frisca si capsune... e de la sine inteles.

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:45

multumesc deyutzky

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:48

Multumesc Ruxy!

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:49

multumesc Mihaela!

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:49

Multumesc Gaby! Nu se compara cu baked alaska, aceea m-a cucerit...

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:49

multumesc sufletista!

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:50

multumesc Eduard!

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:50

Multumesc Mirela!

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:51

Multumesc Rocsi!

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:51

Multumesc Anca!

divainbucatarie 1

20.05.2011, 11:51

Multumesc Madi!

Anamaria7 1

20.05.2011, 12:25

super! am tot amanat pavlovele... ca nu am avut timp de ele, dar mi-ai facut pofta!

lilik 1

20.05.2011, 13:08

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Winter