Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 4328 vizualizari

 

O gustare super delicioasă și rapidă, pentru musafiri neanunțați!

 

INGREDIENTE

  • pelete de creveți 1 cutie,
  • ulei de floarea soarelui,
  • miez de lapte,
  • somon afumat,
  • untișor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat:

Peleții de creveți (pe vremea lui Ceașcă, erau foarte familiari!) se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet absorbant, apoi se așează pe un platou de servire. Pe fiecare peletă se pune câte o rondea de miez de lapte, o bucățică de somon afumat și o frunză de untișor!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ghebe