Penne cu ton si tomate

de nadina73 in Paste, 29 Mai 2010 | 4833 vizualizari

COMENTARII (17)

nadina73 1

29.05.2010, 02:28

ela ia o gustrita cadat ti-e foame tare pana vin restu,oricum e nopate si daca manci seara nu poti dormi bine

Ina 1

29.05.2010, 10:39

am luat eu, ca n-aveai nici furculite. Bun rau!!!!!

vero_closca 1

29.05.2010, 10:50

bun,bun rau! 5 furci!

silvi0ara 1

29.05.2010, 11:15

Nu am mancat niciodata paste cu peste,dar arata tare bine.

Roxana 1

29.05.2010, 12:24

bun bun si eu fac cu porumb de la cutie

Adinacarla 1

29.05.2010, 16:00

Si mie imi place mult combinatia de paste cu ton...mai sunt...ma primesti si pe mine la o portie?

nadina73 1

29.05.2010, 23:27

asa e ina te astpt vi?

nadina73 1

29.05.2010, 23:27

multumesc vero tu stiu sigur ca esti cu pestele

nadina73 1

29.05.2010, 23:28

silvioara sant grozave nici eu pana sa vin in spania nu am mancat sant super super super bune

nadina73 1

29.05.2010, 23:28

roxana cu ton si cu porumb sau cum?hai ca mai facut curioasa

nadina73 1

29.05.2010, 23:29

adinacrla iubita nu mai am dar daca vi iti fac cu mare drag

Bunica 1

30.05.2010, 09:38

sunt foarte bune !

mena29 1

30.05.2010, 20:35

Mmm ce gustoase au fost,am prins si eu o portioara

nadina73 1

30.05.2010, 20:38

asa e bunica au fost grozave

nadina73 1

30.05.2010, 20:39

da mane una mica sa nu ti se faca rau ca e si cald ,te pup

mariac 1

31.05.2010, 22:34

adry88 1

18.05.2011, 21:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu ricotta si spanac