Perisoare in sos de rosii la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 1 Ian 2016 | 3613 vizualizari

COMENTARII (35)

Ina 1

01.01.2016, 20:50

ce mancarica buna ai facut, fata mea )
P.S. scrie si tu 4-500 g carne, sa nu puna cineva o tava de aragaz ))

Gicuta 1

01.01.2016, 20:51

Rocsi 1

01.01.2016, 20:52

Mmmm, bunatate!

Zamfira 1

01.01.2016, 21:01

Vai tu Bya ce bunatate ne-ao adus si ce culori, mi-a facut o pofta... Bravooo, te pricepi, nu glumesti )

Ina 1

01.01.2016, 21:01

Melinda

Merisor 1

01.01.2016, 21:07

Bya, dar esti tare buna de maritat!

Bya Ralu 1

01.01.2016, 21:14

ina )))

Bya Ralu 1

01.01.2016, 21:15

gicuta

Bya Ralu 1

01.01.2016, 21:15

rocsi multumesc

Bya Ralu 1

01.01.2016, 21:15

hai tu zamfira nu exagera

Bya Ralu 1

01.01.2016, 21:16

mery

Zamfira 1

01.01.2016, 21:19

exagerez ai??? biiineeee.....nu prea are sare si piper mancarea asta, dar arata tare bine ....e mai bine acum??? )))

Bya Ralu 1

01.01.2016, 21:19

))da

roxana_simona 1

01.01.2016, 21:22

arata bine

Catalina L 1

01.01.2016, 21:24

ce bune sunt....

Bya Ralu 1

01.01.2016, 21:26

multumesc

diaconta 1

01.01.2016, 22:08

Iar ai gatit ceva bun Gurita

mihaelar63 1

02.01.2016, 01:08

Bun de tot !!!!

MotanLaOale 1

02.01.2016, 02:23

Bya Ralu 1

02.01.2016, 05:01

da tu die mai gatim si cate ceva bun

Bya Ralu 1

02.01.2016, 05:01

mihaela

Bya Ralu 1

02.01.2016, 05:01

motan

dantes 1

02.01.2016, 09:23

Bune!

Anett 1

02.01.2016, 10:04

super reteta!

simona72 1

02.01.2016, 10:09

Buneee! Venim la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa