Pesmet de casa

de alinutzika in Piine, 6 Noi 2011 | 9403 vizualizari

COMENTARII (11)

diaconta 1

06.11.2011, 15:59

e bun dar parca as prefera s-o usuc in cuptor

LUK 1

06.11.2011, 17:16

si soacra mea usuca painea in cuptor apoi face pesmetul..e o idee buna de a nu arunca paine care e mai uscat nefiind consumata la timp

Rocsi 1

06.11.2011, 17:20

am mai auzit de metoda asta

MIUTA 1

06.11.2011, 17:47

Cris2711 1

06.11.2011, 19:34

alinutzika 1

06.11.2011, 22:12

va multumesc!

Lau 1

06.11.2011, 22:55

bun

MotanLaOale 1

07.11.2011, 09:06

alinutzika 1

08.11.2011, 15:59

sufletista, motane,....

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:34

necesar

alinutzika 1

18.11.2011, 16:01

asa e, gabitza...Pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]