Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor

de Rocsi in Pui, 23 Aug 2012 | 5375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 cartofi
  • jumatate ardei kapia
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 cana supa de legume
  • busuioc uscat
  • 1 catel usturoi
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor:

Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet. Il taiem bucati nu foarte groase. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in 4-6 bucati, in functie de cat sunt de mari.

Punem intr-o tava hartie de copt si o ungem cu untul. Asezam puiul si cartofii, ii condimentam cu sare, piper si busuioc. Pasta de rosii o amestecam cu supa de legume si punem in tava. Radem parmezan pe fiecare bucata de pui, iar deasupra asezam bucatele de ardei kapia. Usturoiul il curatam, il pisam si il imprastiem in tava. Acoperim tava si o bagam in cuptorul incins.

Cand este bine patruns atat puiul cat si cartofii, le descoperim si le lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Scoatem sa se racoreasca, presaram verdeata si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor