Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

de Julie in Pui, 4 Iun 2010 | 15221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 cartofi mai mari
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 200 ml smantana
  • o jumatate cana cu lapte dulce
  • condimente diverse (dupa placul fiecaruia)
  • ulei pentru tava- aprox. 4 linguri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor:

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii vom fierbe doar pe jumatate.

Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie in bucati mai mici.

Facem un sos amestecand smantana cu laptele, zeama de lamaie, sare,piper, busuioc, vegeta, marar si patrunjel tocate fin.

Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si presaram un praf de pesmet.
Asezam cartofii scursi de apa, apoi bucatile de pui si deasupra turnam
sosul de smantana.

Dam la cuptor incins pentru 15 min. cu capac si inca 15-20 min fara capac.

Servim preparatul cald, stropit din belsug cu smantana
amestecata cu usturoi,sare si patrunjel verde tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Julie 1

04.06.2010, 17:09

Fetelor sunteti dragute! Multumesc mult de tot!

Sylvia 1

04.06.2010, 22:38

Ce bunanate ai facut tu aici !!!!!!

elena1988 1

25.03.2011, 12:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon