Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana

de Bya Ralu in Pui, 14 Aug 2012 | 4077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan ciuperci
  • 300 f piept de pui
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura margarina sau unt
  • 1 cutie mica de bulion
  • vin rosu
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana:

Pieptul de pui se curata de pielite, se spala si se taie cubulete mici, se adauga intr-un ceaun cu 1 lingura de unt sau margarina, dupa care se adauga si borcanul de ciuperci scurs de zeama. Se lasa la calit, se adauga vinul rosu, asezonam cu sare, piper, boia dulce, patrunjel maruntit, usturoi granulat si putin cimbru. Cand e aproape facut se pune bulionul si smantana, se amesteca bine si se mai lasa putin pe foc.

Se serveste cu garnitura de cartofi natur si sfecla rosie

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci