Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin

de RuxyRux in Pui, 19 Feb 2011 | 10762 vizualizari

COMENTARII (47)

RuxyRux 1

19.02.2011, 19:54

Dragele mele minunate

LUK 1

19.02.2011, 23:06

pfii bine arata..am crezut cae la cuptor..

RuxyRux 1

19.02.2011, 23:14

Luk...

cismaru_nicoleta 1

19.02.2011, 23:59

Super frumosss...rumen...immm...ma si gandesc ce gust are pielea cu lamaie si rozmarin

Ligia Bxl 1

20.02.2011, 00:02

mai ruxy ma omori cu zile cu asa ceva

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:33

Nico...nu are piele e carne macra

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:33

Mena Cris...am si familia la masa

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:34

Sufletista mersiiii
Taniuta...multumeeesc

RuxyRux 1

20.02.2011, 00:34

Nu Nu Ligiuta...cum asa?

aziz 1

20.02.2011, 07:39

o da deja stiu despre ce vb

RuxyRux 1

20.02.2011, 08:33

Atunci e bine Aziz

DIANA B 1

20.02.2011, 09:21

La cum arataaaa

kamy 1

20.02.2011, 16:30

bu na ta te

mirela0911 1

20.02.2011, 21:52

ce de minunatii ai pregatit

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:54

Onesta scumpo

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:54

Kamy hay la masa

RuxyRux 1

20.02.2011, 21:55

Mirela esti o draguta

MIUTA 1

21.02.2011, 15:22

Vai ce bine arata imi place tare mult.Esti o adevarata gospodina Ruxy

csillag1993 1

21.02.2011, 16:45

Ce bine arata:|...

RuxyRux 1

21.02.2011, 17:15

Miuta multumesc esti o scumpica

RuxyRux 1

21.02.2011, 17:15

csillag1993 multumesc

adry88 1

20.05.2011, 18:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de pui la rotisor - Fraged si suculent, perfect pentru orice masa