Piept de rata in vid

de Brindusa in Rata, 9 Feb 2011 | 11066 vizualizari

COMENTARII (31)

Rocsi 1

09.02.2011, 19:21

zaharia_mihaela2005 1

09.02.2011, 19:32

foarte interesant acest mod de prepararii a carnii

RuxyRux 1

09.02.2011, 19:34

Extraordinar arata si excelent modul de -l prepara

cismaru_nicoleta 1

09.02.2011, 19:45

Foarte interesant..in vid..cred ca e si mai aromat si mai gustos

gaby_duceag 1

09.02.2011, 19:51

Minunat arata!!!
Noroc ca nu mi-e foame

gaby_duceag 1

09.02.2011, 20:09

Auzi...numai tu puteai sa ai ataaaata rabdare)))

Mitinita 1

09.02.2011, 20:16

interesant gaby,asta nu-i fix pix de-al nostru aici trebe rabdare

lili 1

09.02.2011, 20:18

ela 1

09.02.2011, 20:22

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 20:46

bun bun

diaconta 1

09.02.2011, 20:48

foarte interesant si arata delicios

Brindusa 1

09.02.2011, 21:11

Multumesc pentru aprecieri

Brindusa 1

09.02.2011, 21:14

Gaby, Adina dupa cum ma stiti, mie imi plac retetele lungi si sofisticate. Nu-s sanatoasa la cap, recunosc

diaconta 1

09.02.2011, 21:21

adica ceva ce pui la cuptor si mergi la serviciu linistit in cazul in care muncesti program normal

gaby_duceag 1

09.02.2011, 21:28

))))))))))))))

elena1988 1

09.02.2011, 21:28

Teo 1

09.02.2011, 22:20

chiar ingenios !

LUK 1

09.02.2011, 23:08

interesant..

MIUTA 1

10.02.2011, 01:31

epurasha2bb 1

10.02.2011, 08:56

brandusa ca de obicei retete inedite si rezultatul minunat si irezistibil! interesanta sarea aia roz!

aziz 1

10.02.2011, 09:09

bei tu esti pericol declarat al ratelor pe care l-e ,,chinui,,la foc mic si cit mai indelungat super reteta cred ca se topeste in gura carnita dupa un asa timp de preparare si mai ales asa mod

DIANA B 1

10.02.2011, 09:35

Interesantaaaaaaaa

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:10

fooarte bun ,delicios

Brindusa 1

10.02.2011, 18:01

Dia, iti dai seama: pui mancarea la cuptor cand pleci dimineata la serviciu si cand te intorci ai masa gata. Ce sa-ti mai doresti mai mult?

Brindusa 1

10.02.2011, 18:03

Roberta, Sarea roz e de la Jamie O. Are si altele la fel de interesante.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu piept de rata