Piftie de curcan

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2013 | 6996 vizualizari

COMENTARII (16)

Ela68 1

08.01.2013, 18:58

cam tarzior pentru piftie....

portiadelumina 1

08.01.2013, 19:01

Eii, de unde să fie târziu, că abia e ora 19. Mie piftia îmi place şi vara, aşa că nu-i problemă

MotanLaOale 1

08.01.2013, 19:14

Bunica 1

08.01.2013, 19:25

E si foarte sanatoasa:carne fiarta cu ceva legume

Merisor 1

08.01.2013, 19:32

Super arata!

Lau 1

08.01.2013, 19:48

fain arata

diaconta 1

08.01.2013, 19:50

Oaaaaaaaaa ce frumoasa eeeeeeee atat de clara

Bya Ralu 1

08.01.2013, 19:58

bun

mamaieelena 1

08.01.2013, 20:02

buna rau

adnia 1

08.01.2013, 20:46

bun, bun!

ANNA_46 1

08.01.2013, 20:47

Super arata

Rocsi 1

08.01.2013, 21:08

Ce mult imi place piftia de curcan..Este atat de buna

Angelina_Elena 1

08.01.2013, 21:54

adasev12 1

08.01.2013, 21:56

eu totusi nu inteleg de ce este nevoie de gelatina...niciodata nu am pus si s-a inchegat piftia perfect...

Teo 1

08.01.2013, 22:28

Ai dreptate , piftia de curcan e mai gustoasa!

Ela68 1

09.01.2013, 08:30

@adasev, cu gelatina mi se pare ca e mai "tzapana". Intr-adevar, uneori nu e nevoie de gelatina, dar mi se pare ca nu de fiecare data zeama se incheaga atat de tare, de aceea folosesc EU gelatina.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]