Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit

de Andrei Craitoiu in Pui, 10 Apr 2009 | 40750 vizualizari

COMENTARII (15)

ANCA 1

09.03.2009, 10:42

Andrei, arata super pilaful!! si eu il prepar asemanator, de cartofi nu stiam, voi incerca si varianta asta!

Flori 1

28.03.2009, 11:06

Arata de milioane!!! Da' si prezentarea e super!!!

Bunica 1

02.07.2009, 21:40

Nu ne mai rasfeti cu nimic?

danygospodina 1

14.11.2009, 07:02

Andrei, sigur nu ai deschisa o pensiune?
Si ma uit la asa ceva de dimineata, pe stomacul gol...!!! Ma duc sa iau o gura de apa, sa ma racoresc! Bine ca e sotul plecat, sa nu ma vada, iar mi-ar spune ca "stau noaptea pe Bucataras".

Mitinita 1

21.10.2010, 01:01

apetisant!

adry88 1

08.05.2011, 13:25

reisnaor_2006 1

20.06.2014, 15:03

imi lasa gura apa

anutz 1

25.06.2014, 16:25

este deliciaosa! eu am facut-o in vas yena si a iesit buuuna. am pus ceapa verde in schimb si carne de porc pe care am calit-o putin in prealabil.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]