Placinta cu ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 10834 vizualizari

COMENTARII (42)

La Ancuta 1

12.11.2010, 11:16

A ajuns mirosul si la Timisoara? Serveste-te, ca vad ca ai venit cu tacamuri.

Corinuta 1

12.11.2010, 14:19

A ajuns si la Oradea, in sfarsit!

gaby_duceag 1

12.11.2010, 14:20

am ajuns tarziu. am facut si eu o data cu aluat dospit, doar ca era umpluta cu carne. tare buna

draceapetrica 1

12.11.2010, 15:40

De ce oare noi,romanii,apreciem si cautam numai produse "straniere " cand avem o bucatarie minunata ( bogata,naturala,diversa ) ? Felicitari tie,bucatarule si tuturor celor care apreciaza arta culinara autohtona.

La Ancuta 1

12.11.2010, 17:12

Multumesc gaby. Eu sunt indragostita de aluaturile dospite, cu orice umplutura.

La Ancuta 1

12.11.2010, 17:12

Draceapetrica iti multumesc

La Ancuta 1

12.11.2010, 17:13

Ce sa-i faci Corina, e lung drumul pana la Oradea

Bunica 1

12.11.2010, 20:14

Wow, ce bine arataaaaa !

La Ancuta 1

12.11.2010, 21:33

Multumesc Bunica

lilik 1

13.11.2010, 11:42

sigur nu mai ai dar knd faci sa-mi trimiti si mie

La Ancuta 1

13.11.2010, 17:43

Lilik mai fac una special pentru tine

nadina73 1

14.11.2010, 11:58

super ,portia mea unde e ?5f

lilik 1

15.11.2010, 15:42

saru'mana anca a fost f buna

La Ancuta 1

20.11.2010, 19:21

Nadina ti-am pastrat si tie o portie

ela 1

20.11.2010, 19:25

La Ancuta 1

21.11.2010, 20:30

Ela multumesc

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:43

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane, cu pesmet