PLACINTA CU DOVLEAC COPT

de Teo in Prajituri, 23 Ian 2010 | 20943 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

23.01.2010, 21:00

Vaaaiiii Eu am in congelator dovleac razuit.....o sa fac si eu, ca mi-e tare pofta

Teo 1

23.01.2010, 21:08

Trebuie sa incerci si cu dovleacul copt, are un gust deosebit!

Bunica 1

23.01.2010, 21:49

Posteaza tot ce ai pregatit , nu doar dulciurile! E cea mai buna placinta de dovleac, cu dovleacul copt.. Ai pus si nuca in ea ?

ana 1

23.01.2010, 22:12

Cu dovleac copt nu am facut pana acum ,e foarte bun ,mancam la bunici copt in soba .Cred ca e delocioasa

Teo 1

23.01.2010, 22:21

bunica mea nu avea timp de nuca ,dar ''noi''am pus de...doua bucatarese, doua puteri ;cuptorul merge de dimineata de la 9si cred ca terminam dupa ora 24;asa ca vom posta maine de dimineata celelalte mancaruri;profit cat o am pe Lia acasa.

madi_marin 1

24.01.2010, 17:21

dovleacul copt e un deliciu si in placinta cred ca e divin.....

liana_geicu 1

24.01.2010, 17:53

Bine ca am reusit sa facem poza pentru ca s-a terminat asa de repede! A fost suuuper buna!

ionix 1

27.01.2010, 15:58

super super tare....

Sylvia 1

29.01.2010, 09:00

Cred ca tocmai am gasit desertul ce o sa il fac in we, as fi vrut sa fac ceva cu dovleac dar nu aveam nici o reteta, taaaare bine arata abia astept sa incerc.

Anamaria7 1

08.02.2010, 21:31

unde gasesc dovleac de cumparat? de mult timp vreau sa incerc multe retete cu dovleac, dar nu am gasit niciodata

Teo 1

14.02.2010, 21:44

Anamaria ,spune cum sa te gasesc si iti trimit eu, cu toata imcrederea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro