Placinta macedoneana cu praz, reteta clasica reinterpretata cu succes

de Criss in Mancaruri de legume, 23 Noi 2011 | 55088 vizualizari

COMENTARII (24)

Rocsi 1

23.11.2011, 22:08

diaconta 1

23.11.2011, 22:21

ce bine arata

mirela0911 1

23.11.2011, 22:22

ce rumena si cred ca e si buna

Angelina_Elena 1

23.11.2011, 22:22

arata foarte bine

Anamaria7 1

23.11.2011, 22:38

mmm, ce door mi-e de praaaz!

alinutzika 1

23.11.2011, 22:41

arata bine...

Bunica 1

23.11.2011, 22:44

ce frumos e rumenita ! Cred ca e o buatate terecuta repede la favorite

mihaelar63 1

24.11.2011, 00:03

Ce bine arata
Cand ai preparat ? Sa stiu daca mai ai

danakarin 1

24.11.2011, 04:45

Foarte gustoasa. SI, da, prazul are gust foarte bun !

Criss 1

24.11.2011, 05:34

Multumesc dragele mele. Adevarul e ca nu ma asteptam sa fie atat de buna!

Criss 1

24.11.2011, 05:35

Mihaela, pot sa-ti spun ca nu mai am.
Sambata am facut placinta si sotul meu ar fi fost in stare sa manance toata tava pe nerasuflate.

carmenvlad 1

24.11.2011, 05:39

Cred ca a fost un deliciu. Gustul usor dulceag al prazului in combinatie cu branza feta? Ce poate fi mai bun?

Criss 1

24.11.2011, 05:46

Carmen, e intr-adevar un deliciu. Drept dovada, sambata am sa fac din nou, pentru ca sotul meu s-a indragostit de aceasta placinta.

Lau 1

24.11.2011, 08:05

sambata vin la tine sa gust

mena29 1

24.11.2011, 08:11

Deliciu deliciu deliciu...

aziz 1

24.11.2011, 08:34

of of of ma faci sa zabalesc tastatura de dimineata

MotanLaOale 1

24.11.2011, 09:16

buna buna

teosim 1

24.11.2011, 10:32

Fiind din Dobrogea ( nu sant macedoneanca ),am facut deseori o asemenea placinta ,cu unele imbunatatiri :eu fac foile in casa din 1/2 faina+un cub de drojdie+apa calduta+un galbenus+putin ulei.Se framanta ,se imparte aluatul in 6 ( pt.o tava ) si se lasa pe masa pana se pregateste umplutura,care,pe langa cele scrise mai sus,adaug si spanac oparit sau stevie.Se intind foile cat marimea tavii,se ung cu iaurt sau ulei,se pune umplutura pe fiecare foaie,se ruleaza,se unge cu galbenus si la cuptor.Buna,buna,buna !

gaby_gabytza 1

24.11.2011, 13:14

buuuun

Cris2711 1

24.11.2011, 13:16

mamaieelena 1

24.11.2011, 15:17

buna rau o trec la favorite

Criss 1

24.11.2011, 17:07

Multumesc dragele mele. Cu mana pe inima va spun ca merita incercata. E absolut senzationala placinta asta.

DIANA B 1

24.11.2011, 17:12

Aha , de post si asta ...

MIUTA 1

24.11.2011, 23:16

Delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu dovleac - Rețeta simplă și gustoasă