Porc fals umplut cu branza

de rivka in Piine, 11 Mar 2010 | 5105 vizualizari

COMENTARII (12)

violette 1

11.03.2010, 17:53

Super fain! Merita 5 furculite porcusorul

ANCA 1

11.03.2010, 18:12

ce haios e!!

Rocsi 1

11.03.2010, 18:46

minunat porcusor..

rivka 1

11.03.2010, 19:17

multumesc rocsi, ideea am luat-o de la cineva de aici de pe site dar nu mai stiu cine a postat.(ideea de porc, aluatul si umplutura erau diferite)
e f usor si rapid de facut si f bun, deja l-am mancat aproape tot

ionela2682 1

11.03.2010, 19:19

ce idee interesanta!

mihaelar63 1

11.03.2010, 20:13

nadina73 1

11.03.2010, 22:17

rivka esti fenomenala,grozav de bine arat bravo,chiar imi place

rivka 1

11.03.2010, 23:14

da si pe noi ne-a distrat grozav ideea porcului .
data viitoare fac alta umplutura cu carne cred.

danigigi_2 1

28.10.2010, 00:51

de la fata cu coliva yammi are idul

elena1988 1

08.02.2011, 14:03

susu 1

10.02.2011, 15:12

superb porcusorul tau, de ce l-ai intepat?

adasev12 1

10.02.2011, 15:28

bun tre sa fie
saracutu...l-ai sacrificat.... ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher