Prajitura Caramel

de Merisor in Prajituri, 18 Dec 2014 | 30133 vizualizari

COMENTARII (59)

Merisor 1

19.12.2014, 13:29

T I M E A 1

19.12.2014, 16:10

Meri sunt fragede , moi foile astea? Vreau sa le fac si eu si sa stiu la ce textura sa ma astept mai alse ca vreau sa fac cuiva si sa fie ok

Merisor 1

19.12.2014, 17:34

Timea, daa, sunt fragede, mai ales a doua zi si mi-a placut aluatul cat de frumos s-a intins.

Merisor 1

19.12.2014, 17:36

In reteta lor, spuneau ca trebuie sa intre 500 gr faina, mie mi-a intrat 800, ca era prea moale, dar stii cum e cu aluaturile astea, depind si de restul ingredientelor folosite.

Ina 1

19.12.2014, 21:26

Cat de frumoasa ti-a iesit si ce buna trebuie sa fie

CarmenBlue 1

20.12.2014, 21:13

arata spectaculos asa, ca de sarbatori

Andra_Constantinescu 1

20.12.2014, 23:19

A fost buna

Panacris 1

23.01.2015, 18:30

Bună și ideea cu uleiul Eu pun unt în glazură Foarte bună prăjitura

Ancutsa 1

05.12.2017, 15:22

Super buna! Si ce frumoasa e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu gem de portocale