Prajitura cu bombite de branza cu cocos

de Miha in Prajituri, 28 Mai 2010 | 7135 vizualizari

COMENTARII (19)

ela 1

28.05.2010, 00:22

chiar am admirat ieri prajitura asta pe blogul nataliei

Miha 1

28.05.2010, 00:25

Eu am admirat-o si am si executat-o. Taman aveam in frigider chiar 250 g de branza cu care nu stiam ce sa fac. )

ela 1

28.05.2010, 00:26

ce sa ma mai chinui sa fac si eu,bag mana in monitor si iau de la tine din farfurie

Pasiune pentru bucatarie 1

28.05.2010, 00:26

miha ce branza ai folosit?

Miha 1

28.05.2010, 00:29

Bitza, te referi la marca de branza?

Miha 1

28.05.2010, 00:30

Ela...eheheeee...de-ar fi asa de simplu. Dar tu...serveste-te cu cat vrei, daca poti. ))

ela 1

28.05.2010, 00:32

eu am 500gr de branza in frigider,acum mi-am amintit,nu vi sa imi faci si mie? ca eu nu am timp

Pasiune pentru bucatarie 1

28.05.2010, 00:33

da si cum este dulce,crema?

Miha 1

28.05.2010, 00:38

Bitza, de obicei folosesc branza de vaci grasa de la Milli, asta ne place cel mai mult. Bombitele astea cu cocos, sunt chiar ca niste bombite, adica o consistenta solida, nu sunt ca o crema. Datorita amidonului se intaresc la copt. Nu sunt foarte dulci, dar se compenseaza foarte bine cu dulcele din blat si din sosul de ciocolata.

Miha 1

28.05.2010, 00:38

Ela, trimite-l pe Harry la mine cu branza. )

Roxana 1

28.05.2010, 00:45

hmmmm numai bunatati,Miha

ela 1

28.05.2010, 00:48

il sun acuma

ana 1

28.05.2010, 07:41

Ce faina e

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 07:52

belea!!!

Rocsi 1

28.05.2010, 11:14

tare buna cu branzik

Natalia 1

28.05.2010, 12:13

Sa va fie de bine, Miha!
Si mie mi s-au parut bombitele prea tari, am zis ca data viitoare o sa pun mai putin amidon. Si poate sa folosesc 1 ou in loc de galbenusuri, ca sa nu ramina albusurile fara treaba

epurasha2bb 1

28.05.2010, 13:03

foarte frumos ti-a iesit miha! super interesanta reteta , am dat si eu5 furculite!

silvi0ara 1

28.05.2010, 22:01

mena29 1

30.05.2010, 21:40

cinci furcu si de la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte vergeoise