......asta ca sa nu-i spun cheesecake:)))))))
Gustul? Sigur vi-l imaginati...poate nu-i cel mai frumos dar e sigur delicios!
Se amesteca toate ingredientele pentru blat, se pune o foaie pergament la baza formei si se aseaza cat puteti de uniform. Pentru ca am preferat sa las biscuitii in bucati mai mari si nu fin macinati a iesit destul de inegal stratul si nu foarte decorativ, insa nu m-a deranjat acest lucru( nefiind desertul pentru musfariri pretentiosi) ci doar pentru a-l savura in familie.
Se amesteca si branza cu zaharul, apoi cu ouale pe rand si la urma amidonul.
Se pune jumatate din compozitia de branza apoi un pahar de zmeura si deasupra restul de branza dulce.
Coacem pentru aproximativ o ora la 180 de grade( posibil si mai putin in functie de cuptor)
Scoatem de la cuptor si lasam putin la racit. Deasupra vom pune restul de zmeura mixata cu zahar dupa gust si vanilie.
Servim dupa dorinta si inspiratie...