Prajitura cu mousse de nuca si caramel

de Miha in Prajituri, 25 Feb 2012 | 10221 vizualizari

COMENTARII (58)

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:37

ce mult imi place nuca,dar mai mult imi place carmelul care curge pe bucata de prajiturica

Miha 1

12.03.2012, 21:08

Raluca57 1

14.05.2012, 16:00

am gelatina pulbere, nu foi si vreau sa o fac chiar acum, cat ar trebui sa pun? multumesc, Raluca

diaconta 1

14.05.2012, 16:04

Raluca,da' harnica mai esti.Toate prajiturile le faci "chiar acum" ???
sigur vei avea nevoie de ajutoare la mancat

diaconta 1

14.05.2012, 16:06

3 foi de gelatina sunt echivalentul a 5 gr gelatina praf

Miha 1

14.05.2012, 19:58

multumesc Dia

gaby_duceag 1

14.05.2012, 20:00

diaconta
14.05.2012, 16:04

Raluca,da' harnica mai esti.Toate prajiturile le faci "chiar acum" ???
)))))))))))))))))))

jolygina 1

14.05.2012, 20:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]