Am separat ouale. Albusurile le-am mixat impreuna cu un praf de sare, pana au devenit spuma. Am adaugat si zaharul, obtinand o bezea. Am adaugat faina si nuca de cocos, amestecand cu o spatula prin rasturnare.
Am uns o tava (20/30) cu unt si am tapetat cu faina. Am turnat blatul si am dat la cuptorul preincalzit, pana s-a rumenit putin, fara a se usca. Cand a fost gata, l-am lasat sa se raceasca complet.
Am pregatit crema de vanilie, mixand galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana ce amestecul s-a albit. Am incorporat faina si am diluat cu laptele rece. Am pus la fierb pe baie de abur pana s-a ingrosat crema. O lasam sa se raceasca.
Untul l-am frecat spuma, apoi am adaugat treptat crema, iar la urma nuca de cocos.
Ciocolata am rupt-o bucati si am topit-o pe baie de abur. Am adaugat si untul si am lasat-o sa se raceasca.
Peste blatul racit am pus crema de vanilie, niveland bine. Am turnat glazura de ciocolata si nuca de cocos.