M-a facut Rocsi curioasa de gustul prajituricii ei Duo cu gem asa ca am pus-o in aplicare .nu stiu voua cum vi s-a comportat blatul alb dupa coacere dar la mine dupa ce am adaugat gemul (la temperatura camerei doar) si compozitia maro ....cel dintai s-a cam aplatizat..s-a cam incruzit si nu mai era asa de pufos ca cel maro...In concluzie ..o prajiturica buna dar ..daca o mai prestez cumva ... o voi face doar cu mici modificari...
-Mixam bine zaharul ,apa minerala,uleiul ,aromele si faina .
-turnam 1/2 din compozitie in tava cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10-15 min
-in compozitia ramasa adaugam 2 lg cacao si omogenizam bine
-scoatem tava cu aluatul alb ,ungem cu gem /dulceata (de visine am avut eu) turnam compozitia cu cacao si tam la cuptor pana trece testul scobitorii
-se lasa sa se raceasca ,se pudreaza ,se portioneaza si se serveste.