Prajitura marmorata cu gem de piersici

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Apr 2012 | 8196 vizualizari

COMENTARII (28)

BrezoianuAndreea 1

26.04.2012, 18:36

Domnisoara,te rog frumos inainte sa postezi o reteta sa o si incerci pentru ca am incercat eu sa o fac si este o mare porcarie,nu stiu de unde ai luat poza(e drept,foarte frumoasa)dar nu este acelasi lucru cu reteta pe care ai postat-o.Din respect pentru cei care intra pe site-ul tau incearca sa fii cinstita.

Dana Cristea - pusikmea 1

27.04.2012, 12:53

Draga BrezoianuAndreea nu-ti permit sa vi si sa ma jicnesti!!!! Nu mi-as permite niciodata sa postez o alta reteta decat cea pe care am facut-o personal, cat despre poze, tin sa te dezamgesc, dar imi apartin, pot demostra cu pozele neprelucrate, din pacate nu am poze din timpul prepararii..nu am facut considerand ca e o reteta usoara si nu necesita! Daca nu ti-a iesit reteta, poate ar trebuii sa-ti pui alta intrebare, nu sa dai vina pe mine ca nu ti-a iesit tie, din aceste ingrediente, dupa cum am specificat si la descriere se poate face si checul sau padispanul ( bineinteles fara gem )dupa reteta asta am facut de nenumarate ori si niciodata nu mi-a dat gres, asa ca tin sa te dezamagesc din nou, dar cred ca vina o porti tu si nu eu!!!!!

BrezoianuAndreea 1

03.05.2012, 20:08

Domnisoara,este o reteta mult prea simpla ca sa o poata gresi cineva,ce vreau sa spun este ca are prea multa faina aceasta reteta,doar daca lingura dumneavoastra nu are cumva dimensiunile unei lingurite sau daca nu cumva cineva vrea sa faca un turtoi nu un blat si cu asta am incheiat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Napolitane cu gem, nuca si biscuiti