Pranzul "burlacului"

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 6758 vizualizari

COMENTARII (15)

Miha 1

23.09.2010, 10:11

Ce tare-i denumirea!

vero_closca 1

23.09.2010, 10:27

asa am zis si eu cand am vazut reteta intr-o revista mai veche!

lia maria 1

23.09.2010, 10:34

ce fainsi ce bun e pranzul asta

La Ancuta 1

23.09.2010, 10:58

Foarte bun

Bucataras Medi 1

23.09.2010, 10:59

ce culori frumoase......si ce mult imi plac ardeii..............trebuie sa fie tare iuti,nu?..............

vero_closca 1

23.09.2010, 11:01

va multumesc,fetelor!

vero_closca 1

23.09.2010, 11:02

medi,intr-adevar sunt iuti foc...dar imi plac la nebunie.am pus 3 siraguri la uscat pt iarna!

Rocsi 1

23.09.2010, 11:18

ce colorata e

maria_claudia 1

23.09.2010, 15:42

cred ca e foarte gustos

nadina73 1

24.09.2010, 00:38

vero si care burlac apapat-o?

Gouda 1

24.09.2010, 13:03

gustos

vero_closca 1

24.09.2010, 13:28

nadina,e tare buna si pt "neburlaci"! te pup esti o scumpa!

Corinuta 1

25.09.2010, 23:29

La noi e mic dejun duminical

elena1988 1

08.02.2011, 13:17

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos