Pui umplut cu ciuperci pe capac

de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 5040 vizualizari

COMENTARII (10)

Brindusa 1

23.03.2010, 20:34

Stai asa ca n-am inteles. Pun puiul intr-un caston, castronul il pun capac la o cratita cu apa si totul merge bagat in cuptor?

ionix 1

23.03.2010, 21:09

exact fara ulei... fara nimic... puiul lasa foaaaaarte multa grasime, din pacate

Dana Cristea - pusikmea 1

23.03.2010, 21:53

da, si eu fac asa, iese super fraged

ionix 1

23.03.2010, 22:00

asa-i... si daca-l lasi putin mai mult se face crocant prin unele parti, cat sa satisfaci toate gurile

Brindusa 1

23.03.2010, 22:22

ok, acum am inteles.

nadina73 1

24.03.2010, 13:26

felicitari super bun

ionix 1

24.03.2010, 18:48

mersic Nadina... @Brindusa...

Rocsi 1

24.03.2010, 21:57

madi_marin 1

26.03.2010, 12:53

eu am facut pui la capac doar pe bucatele, nu am incercat niciodata intreg si cu atat mai putin umplut.....dar cu siguranta o sa fac si eu dupa reteta ta cat de curand.....

ionix 1

26.03.2010, 20:44

eu fac pe capac mai multe... imi place pt ca se fac in suc propriu fara a adauga ulei sau apa... sa incerci si reteta asta... poate o sa-ti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba