Pulpa de curcan in stil italian

de Alexandra Elena in Curcan, 4 Apr 2014 | 5353 vizualizari

COMENTARII (12)

babi5 1

04.04.2014, 16:34

MotanLaOale 1

04.04.2014, 16:36

Bunica 1

04.04.2014, 16:38

Imi plac preparatele cu coaja de malaie!

Bya Ralu 1

04.04.2014, 16:42

trebuie sa fie gustos

Panacris 1

04.04.2014, 16:46

- Andreea - 1

04.04.2014, 16:49

Pe gustul meu

deyutzky 1

04.04.2014, 17:43

foarte buna

Alexandra Elena 1

04.04.2014, 18:31

multumesc

Merisor 1

04.04.2014, 19:27

Rocsi 1

04.04.2014, 19:48

Mmm ce buna

laura_n 1

05.04.2014, 17:28

arata grozav!

mihaelar63 1

16.05.2014, 08:55

Imi place modul de preparare . Datul in faina si prajitul in ulei la inceput il stiam de la escalop , dar l-am aplicat doar la porc sau vita . Am inceput sa citesc fara ochelari si am citit pulpe,, interioare'' si nu ma dumiream cum or fi acelea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor