da! eu m-am cam saturat de puii astia cumparati din supermarket care cresc intr-o luna cat altii intr-un an! chiar daca dureaza mai mult prepararea lor, dupe ii fierb sunt chiar mai gustosi
arata foarte apetisant si suculent, si muratura o nebunie mi-ai facut asa o pofta ca fiindca nu am voi merge la un turc aici in zona sa cumpar un borcan de gogosari umpluti cu varza ...sa-mi fac si eu pofta
Rivka, sunt innebunita dupa gogosarii astia umpluti din toate muraturile facute de mama mea anul asta, gogosarii cu varza imi plc cel mai mult pentru ca sunt mai acri (pe gustul meu)...
am cumparat si eu un borcan azi, is bunuti ca si turcii bun muraturi foarte bune...cred ca o sa pun si eu cateva borcane ca acum am borcane mari cu capac care se inchide prin insurubare(de la muraturi cumparate).cu sfecla nu am mai mancat pana acum cred ca sunt ffffffffffffff buni
Super gustoasa trebuie sa fie, si eu gatesc des cu "pui de casa" aici in Franta este "pui fermier " si am norocul sa il gasesc mereu in magazine. E minunnat la gust, felicitari pentru reteta