Rasgulla deliciu indian

de Anastasia in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 10040 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

26.04.2010, 20:01

foarte interesant

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 20:54

suna bine,dar fara colorant, cu suc de mocov sau de sfecla merg

Anastasia 1

26.04.2010, 21:02

draga pusikmea, daca esti mai atenta am mentionat ca se poate folosi si suc ca inloctiitor de colorant sa citesti toata reteta si ai sa gasesti

RuxyRux 1

12.01.2011, 10:33

Ce interesant arata

elena1988 1

12.01.2011, 11:17

voi incerca si eu aceasta reteta, sunt tare curioasa cum este la gust

VERONICA2607 1

18.03.2012, 08:40

super

Anastasia 1

09.04.2012, 10:27

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:37

Dya Daniela Andrei 1

01.05.2014, 12:50

Nu stiam ca acest mod de a pregati branzica proaspata este specifica Indiei! Eu doar asa am pregatit-o pentru BBk! Chiar si acum, la fel o fac!

Anastasia 1

03.05.2014, 12:33

E un desert Indian care se face din acest fel de branza, care are si un nume la ei, la noi tot branza e cam toata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu piersici