Ravioli - Coltunasi chinezesti cu praz

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 6315 vizualizari

COMENTARII (14)

Cris2711 1

19.03.2015, 20:23

si mie imi plac

Adele 1

19.03.2015, 20:23

ador bucataria chinezeasca

Catalina L 1

19.03.2015, 20:27

si eu sunt mare fan....

Ksenya 1

19.03.2015, 20:38

am mancat si eu sunt deliciosi.Ei ii fac in site speciale supraetajate, in aburi.Asa e. un intreg ritual coltunasii la ei.Ai tai au iesit foarte bine.

Bya Ralu 1

19.03.2015, 20:48

ce fain arata

monik80 1

19.03.2015, 21:02

buni

MotanLaOale 1

19.03.2015, 21:11

reisnaor_2006 1

19.03.2015, 22:34

miki_a 1

19.03.2015, 23:36

pentru reusita! arata foarte bine, ingredientele se potrivesc perfect! Fara cuvinte, bravo!

dantes 1

20.03.2015, 08:18

super!

mirela0911 1

20.03.2015, 08:39

_Alina_ 1

20.03.2015, 10:38

Sunt grozavi! Si eu am facut, doar ca in varianta de post.

MOKUSKA 1

20.03.2015, 11:30

monik80 1

20.03.2015, 13:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos