Reteta de Inghetata de banane si curry pregatita de Nico Lontras in finala

de Bucataras in Dulciuri, 12 Feb 2013 | 3431 vizualizari

COMENTARII (18)

Mitinita 1

12.02.2013, 10:33

tin pumnii sa fie el la jurizare

diaconta 1

12.02.2013, 10:35

mie mi-a placut ,chiar si macaronsul
tot pe el il socotesc invingator

gaby_duceag 1

12.02.2013, 10:36

miti, cand te inscrii_ce astepti?

MotanLaOale 1

12.02.2013, 10:39

Mitinita 1

12.02.2013, 10:45

am crezut ca se termina inscrierile pe 13,am verificat si am vazut ca mai am timp de gandire) cam multe fix pixuri anul trecut,sa vad cum le sortez)

gaby_gabytza 1

12.02.2013, 10:49

fain

Rocsi 1

12.02.2013, 11:29

O sa fie un juriu de juriu

Irina 1

12.02.2013, 11:32

de notat!

Rocsi 1

12.02.2013, 11:49

Criss 1

12.02.2013, 12:23

Super desert! Ca de altfel orice preparat al lui Nico. El ar fi trebuit sa castige concursul, dar cum in Romania nu se castiga niciodata nimic pe drept......

Bucataras 1

12.02.2013, 12:38

Criss, premiile pe bucataras.ro se castiga pe drept

diaconta 1

12.02.2013, 12:42

Gusti,ai dreptate,dar pana la urma e vorba tot de subiectivitate.
Nici un jurat nu poate sa fie obiectiv,oricat s-ar stradui.
Pentru ca ce-mi place mie,poate nu este pe placul altcuiva si viceversa.

Bucataras 1

12.02.2013, 12:53

asa i, Dia

diaconta 1

12.02.2013, 12:59

mamaieelena 1

12.02.2013, 15:43

place

Lau 1

12.02.2013, 17:48

Toamna07 1

12.02.2013, 18:12

Da,si eu vreau sa o fac;am pus ochii pe ea ,de la emisiune!

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:27

waw, vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine