Reteta de preparare a papanasilor

de Michelle in Prajituri, 19 Mar 2010 | 23103 vizualizari

COMENTARII (9)

nadina73 1

20.03.2010, 01:01

sant grozavi de buni ,mama ne facea tare multi ,insa eu aici nu pot sa fac ca nu am branza de vaca ca la noi,este ceva dar nu ies asa buni ca la mama acasa,arat grozav de bine ,felicitari

Michelle 1

20.03.2010, 01:13

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:14

Foarte bine arata....................ce asi vrea si eu macar unu...............

Georgia 1

23.03.2010, 15:57

Si la noi in familie sunt papanasii favoriti, mai ales ai baiatului meu. Daca i-as face in fiecare zi, nu s-ar supara.
Numai ca nu stiam ca in apa in care fierb papanasii se poate pune si rom!

Michelle 1

23.03.2010, 20:31

daca pui rom le da un gust mult mai bun..

mariac 1

26.03.2010, 15:23

imi plac la nebunie si nepotilor mei la fel

elena1988 1

02.02.2011, 16:31

feliciacristea46 1

06.03.2013, 16:43

vai de cand nu am mai mancat, tre. sa fac si eu, ca asa facea mama ptr. noi !

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 18:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza si ananas