Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

de marieta in Prajituri, 29 Aug 2011 | 5098 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
la cererea expresa a ficei mele!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2 kg branza de vaci,
  • o lingurita de sare,
  • o lingurita si jumatate de bicarbonat de sodiu,
  • 3 oua,
  • 3 linguri de lapte,
  • esenta de vanilie si esenta de rom,
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.
  • 1kg de smantana,
  • gem de visine sau de care va place,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci:

Reteta de preparare a papanasilor

Se bat ouale cu sarea, bicarbonatul, esentele, laptele, apoi branza si treptat faina pana se face un aluat bun de modelat. Se lasa la odihnit 30 de minute, apoi se modeleaza si se prajesc in ulei mai mult, la foc moderat. Se scot pe servetele de hartie si calzi se orneaza cu smantana si gem.

Pofta buna!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]