Reteta de preparare a papanasilor cu vin

de epurasha2bb in Prajituri, 24 Sep 2010 | 3800 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

24.09.2010, 18:08

Na...nu zic eu? "bun e vinul ghiurghiuliu..."

Ina 1

24.09.2010, 19:13

bine ca doar un capacel, ca eu n-as strica vinul ala pe prajitura

Rocsi 1

24.09.2010, 19:16

ce frumosi

rivka 1

24.09.2010, 21:52

ce frumoase sunt!
ai iar acces la computer??????

epurasha2bb 1

27.09.2010, 16:42

multumesc fetelor, rivka, da , iar

Sylvia 1

27.09.2010, 16:47

Hai mai Roberta doar un capacel ? Nu se incalzeste omu' cu ala minunate prajiturele ia facut si vb fetelor bine ca ai tinut vinul pt baut

epurasha2bb 1

27.09.2010, 18:47

mersi sylvia, pai v-am zis ca mi-a ramas de la ziua mea ca a fost ultimul desfacut la desert, la peste am avut alt vin alb mai sec si din asta mi-a ramas pe a doua zi in sticla, l-am astupat si asa ca a doua zi trebuia sa-l folosesc cumva ca sa nu-l arunc.Am pus doar 1 capacel fiindca a fost ceva nou , in premiera si nu stiam cum iese dar a fosst super.

ionix 1

28.09.2010, 19:23

n-am mai baut o lacrima de secole... super papanasii

nadina73 1

29.09.2010, 00:45

su dupaia canti 5f

epurasha2bb 1

29.09.2010, 16:28

ce sa mai canti cu copii astia , ca ba sunt raciti, ba du-i la culcare...e grele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu branza dulce si ananas