Reteta Prajitura Rudy, o bunatate de prajitura, frageda si aromata

de deyutzky in Prajituri, 30 Noi 2014 | 67010 vizualizari

COMENTARII (34)

Liaharrabn 1

03.12.2014, 00:04

Criss 1

31.01.2015, 06:04

Foarte buna

mihaelar63 1

31.01.2015, 14:54

reteta clasica dar foarte buna !!!

Panacris 1

02.02.2015, 17:55

PetrutaStanescu 1

01.02.2017, 12:30

Dar zaharul din aluat cum se dizolva

deyutzky 1

01.02.2017, 21:07

PetrutaStanescu, compozitia blatului este ca pentru biscuiti, deci nu e nevoie sa dizolvi inainte zaharul. Pot sa-ti spun ca am facut prajitura asta de multe ori si mereu iese nemaipomenit de buna. Poti sa o incerci cu incredere!

GabrielPopa 1

22.02.2017, 02:27

Eu in aluat am folosit zahar farin si a iesit un aluat excelent de bun. Iar la crema am folosit branza crema in loc de branza proaspata, in felul acesta crema este mult mai fina. Este o reteta nemaipomenit de buna

deyutzky 1

22.02.2017, 06:56

Gabriel, multumim pentru idei! Ma bucur ca ai incercat-o si ca ti-a placut!

danacoltor 1

05.05.2017, 19:11

Este buna dar totuși rămÂne aluatul de sub brânză puțin cleios. De ce?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy