Roti de porc / friptura de porc la cuptor

de Sylvia in Porc, 2 Ian 2011 | 14780 vizualizari

COMENTARII (30)

kamy 1

05.01.2011, 15:33

as papa da nu mai ai 5f LA MULTI ANI!!!sanatate-n primul rand,fericire si noroc alaturi e cei dragi!!!

mena29 1

12.01.2011, 21:09

Ce bine arata

mihaelar63 1

04.03.2011, 16:40

Da , e pe gustul meu , dar de unde plasa ? ca noi nu avem decat pentru par , pentru piata si pentru pestii de acvariu[ ups , azi n-au pranzit ]

Sylvia 1

06.03.2011, 10:58

Mihaela chiar am luat e la Cora ieri ata alimentara cred ca ii zice in romana este un fir usor elastic, poti sa prinzi cu acela sau sa confectionezi plasa daca ai timp si rabdare. Ata trebuie sa se gaseasca la raionul cu ustensile de bucatarie

babi5 1

14.12.2014, 15:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan